Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.creativetshirt.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.  
GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE! GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN! INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN!

Születésnapi Ajándékötletek

Ahogy mondani szokás: jobb adni, mint kapni. Mindenki maga dönti el, mennyire érzi magáénak ezt az állítást. Ám kétségtelen, hogy a születésnapi ajándékozás általában dupla öröm. Egyfelől a gondosan kiválasztott meglepetés boldoggá teszi az ünnepeltet, hiszen az ajándék nemcsak egy tárgy, hanem a szeretet és a figyelem kifejezése is. Másfelől az ajándékozó félnek is öröm, ha sikerül személyes, szívhez szóló meglepetéssel fejezheti ki figyelmét és szeretetét. Választékunkban ezernyi remek születésnapi ajándékötletet találsz. Többek között pólók, sapkák, táskák, faliórák, kalapok, kitűzők és poharak sokasága vár rád.

Szülinapi pólók, sapkák, kalapok

A humor sosem megy ki a divatból. Válogass bátran a születésnapi pólók, sapkák és kalapok között, amelyek vicces feliratai és poénos grafikái mosolyt varázsolnak az ünnepelt arcára. Sőt, jó eséllyel a környezete is jó kedvre derül. A szülinapi pólók, sapkák és kalapok nemcsak stílusosak, hanem mókásak is, és túlmutatnak a megszokott, kissé unalmas “hagyományos” ajándékokon.

Egyedi és vicces 

A vicces ajándékok mindig garantálják a jó hangulatot. És nálunk sokat találsz, sokféle témában. Csak gondold át a szülinapos személyiségét, jellemző tulajdonságait és hobbiját és válassz hozzá passzoló tárgyat.

  • egy születésnapi falióra remek ajándék lehet, ha mindenhonnan elkésik

  • egy humoros kötény telitalálat egy konyhaművésznek, vagy ha épp messze áll tőle a szakácstudomány 

  • egy vicces feliratú póló pedig tökéletesen illik a humoros személyiségekhez

A lehetőségek száma szinte végtelen, csak rajtad áll, hogy milyen humorbombát találsz ki.
 

Egy felejthetetlen születésnap

Ha már sürget az idő és nem szeretnél sokat gondolkodni, egyszerűen csak nézd át a kínálatunkat. Biztosak vagyunk benne, hogy pár perc alatt megakad a szemed egy jópofa ajándékon. Mit szólnál például egy szülinapi mintás ajándék korsóhoz? Vagy talán egy születésnapi vicces nyakkendő lesz a befutó? Rengeteg lehetőséged van. És ami a legjobb, hogy bármit is választasz, biztosan egy felejthetetlen születésnap lesz a végeredmény.
 

Az öröm ünnepe
 

A kínálatunkban szereplő meglepetések nemcsak nevetésre késztetik az ünnepeltet, hanem emlékezetes pillanatokkal ajándékozzák meg őt. A vidám élmények garantáltan feldobják a születésnapi ünneplést. Szóval ne csak ajándékozz, hanem varázsolj élményt és nevetést – hiszen a születésnap az öröm és jókedv ünnepe! 

 

Az oldal tetejére