Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.creativetshirt.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.  
GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE! GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN! INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN!

Ajándékötletek Apáknak

Itt az ideje, hogy az apákat is a figyelem középpontjába állítsuk! Ne feledkezzünk meg róluk sem, mivel ők is ugyanúgy megérdemlik az elismerést és a meglepetéseket, mint az anyukák.

Egy kis kreativitással Te is megtalálhatod a legjobb ajándékötletet apukád megajándékozására.

Rendezés:

Meglepetés a családfőnek

Mindegy, hogy az apát születésnapja, apák napja vagy bármely más alkalomból köszöntjük fel, az ajándékozással azt éreztetjük, hogy fontos szerepet tölt be az életünkben. Kifejezhetjük az iránta érzett megbecsülést, szeretetet, és hogy mennyire értékeljük kemény munkáját.

Az apák épp olyan fontosak, mint az anyák

Az apák éppúgy fontos szerepet töltenek be a gyereknevelésben, mint az anyák. Nélkülözhetetlen támogatást adnak ahhoz, hogy a család jól működjön. 

Adjunk tehát nekik vissza valamit ebből a figyelemből, amivel megmutathatjuk, hogy mennyire hálásak vagyunk azért, amit tesznek. Hisz az apákat is rendkívül boldoggá teszi egy váratlan ajándék. Mutasd meg neki akár egy egyedi mintás kreatív termékkel, hogy mennyire ismered mivel lepheted meg őt igazán!

Az apukáknak nem létezik egyféle ajándék

És nekünk van pár ajándékötletünk a számukra:

Minden apa egy igazi hős a családban! Miért ne ajándékozhatnánk nekik egy mini Oscar szobrot, hogy megmutassuk, mennyire büszkék vagyunk rájuk? Ez a kis figura tökéletesen kifejezi az elismerésünket és a szeretetünket.

Az apák iránt érzett büszkeséget egy szuper A legmenőbb apuka pólóval is kifejezhetjük. Ez a vicces és stílusos ajándék garantáltan mosolyt csal az arcukra, és büszkeségtől duzzadó mellkast eredményez.

A családfőknek reggelente éppúgy szükségük van egy kis löketre, mint bárki másnak. Ajándékozzunk neki egy személyre szóló bögrét, amely minden reggel emlékezteti rá, mennyire különleges és fontos a számunkra.

Az apák is tudhatják hogyan kell a konyhában varázsolni! Adjunk nekik egy vicces kötényt, például Amíg ez a kötény rajtam van, én vagyok a főnök felirattal, hadd érezzek, hogy ilyenkor a konyhában is ők az urak. És ki tudja cserébe még hány finom falatot dobnak össze nekünk!


 
Az oldal tetejére