Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.creativetshirt.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.  
GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE! GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN! INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN!

Ajándékok a Legjobb Barátodnak

Rendezés:

Ezek az ajándékok nemcsak örömet okoznak, hanem megerősítik a barátságotokat is. Ezért most barátoknak szóló ajándékokról ,termékekről fogok írni.

Közös emlék bögrék

Fényképes, feliratos bögrék különböző variációkban kaphatók melyek a mindennapokban nem csak egy használati tárgyként fognak funkcionálni, hanem örök életre szóló emlékként fognak emlékeztetni a barátságotokra. Választhatsz egy olyan bögrét, amelyen közös fényképetek vagy egy vicces idézet szerepel melynek köszönhetően még bensőségesebb és személyesebb lesz az ajándék.

Vicces pólók

Az örök klasszikus ajándék amit barátoknak adhatunk az nem más, mint a feliratos vagy fotóval ellátott póló, szintén kiváló ajándékötlet hölgyeknek és uraknak egyaránt.

Oscar díjat a legjobbaknak

Szintén vicces és jópofa ajándékötlet ha barátinknak veszünk egy saját Oscar díjat amin az általunk választott poénos, vicces felirat szerepel. Ez az ajándék stílusos és nem mindennapi. Akár a nappali  díszét képezheti egy ilyen baráti díj.

Barátság kulcstartók

Egy apró, de személyes ajándék, amely mindig a barátod zsebében lehet. Választhatsz olyan kulcstartót, amely közös emlékeket idéz fel, vagy egyszerűen csak egy kedves üzenetet hordoz. Gravírozott is lehet, tehát  névvel vagy valami személyes üzenettel is  ellehet látni azokat a darabokat amik gravírozhatóak. A lényeg, hogy a kulcsok mindig egyben lesznek a kulcstartónak köszönhetően.

Közös karikatúra portré

Amennyiben egyedi ajándékra gondolunk akkor ez is egy efféle lehetőség, amely egy közös vicces vagy emlékezetes pillanatot örökít meg rólatok. Ez az ajándék egy olyan dekoráció lehet, amely mindig mosolyt csal a barátod arcára amikor csak megpillantja azt.

Díszpárnák

Egy puha, cuki párna, amelyen egy vicces vagy aranyos üzenet olvasható. Nemcsak lakásdekorként, hanem barátságotok emlékeként is funkcionálni fog a lakásban is. Ez a párna emlékezteti a barátodat arra, mennyire fontos neked és biztos örömmel használja majd.

Az oldal tetejére