Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.creativetshirt.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.  
GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE! GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN! INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN!

Egyedi Mintás Termékek

Mitől lesz egy ajándék egyedi? Nincs rá biztos recept. De az biztos, hogy egy kreatív, személyre szabott meglepetés mindig telitalálat. A Creative T-Shirt ezt a filozófiát követi! Egyedi mintás termékeink pontosan azt nyújtják, amit elnevezésük ígér: azaz fotókkal, feliratokkal, különféle grafikákkal a megfelelő alkalomhoz és a megajándékozott személyiségéhez alakíthatod az ajándékot! A lehetőségek száma végtelen, csak a fantáziádon múlik minden. 

Rendezés:

Nemcsak egy ajándék. Egy örök emlék!

Legyen szó bögrékről, nyakpántokról, egérpadokról, kutyabilétákról, Oscar-díj másolatokról, amerikai rendszámtáblákról, pólókról, pulóverekről, kötényekről, kalapokról, nyakkendőkről, sálakról vagy épp kutyakendőkről, nálunk minden terméket elképzelésed szerint alakíthatsz. 

Tökéletes választás születésnapokra, névnapokra, évfordulókra vagy bármilyen más jeles alkalomra. Miért ne tennéd még emlékezetesebbé ezeket a pillanatokat egy olyan ajándékkal, amely tükrözi az ünnepelt egyéniségét, humorát vagy éppen kedvenc idézetét?
 

Kreativitás határok nélkül

Hiszünk abban, hogy a kreativitásnak nincs határa. És most itt a lehetőség, hogy ezt bebizonyítsd és megvalósítsd saját ötleteidet a kiválasztott terméken. Így biztos lehetsz abban, hogy az ajándékod valóban egyedi és megismételhetetlen lesz. Csupán egy jó ötlet, egy humoros kép, egy jól eltalált mondat kell hozzá, hogy az ajándékod igazán nagyot szóljon! Gyerünk, gyújtsd be a kreatív rakétáidat és robbants egy nagyot!

Miért a Creative T-Shirt?

Nálunk a minőség és az egyediség garantált. Rövid határidőkkel dolgozunk és precízen követünk végig minden egyes megrendelést, hogy az ajándékod pontosan olyan legyen, amilyennek elképzelted. Akkor sincs gond, ha épp nem jut eszedbe valami fergeteges ötlet, hiszen bátran válogathatsz ajándék kalapok, feliratos párnák, születésnapi bögrék és ezernyi más ajándék között.  


 

Örömöt és mosolyt egy helyről

Ne hagyd, hogy az ajándékválasztás fejtörést okozzon! A Creative T-Shirt-nél minden lehetőség adott, hogy valóban különleges és személyre szabott ajándékkal lepd meg szeretteidet. Találd ki különleges meglepetésedet és rendeld meg még ma! Egyedi mintás termékeinkkel igazán kifejezheted, amit mondani szeretnél. Ne feledd,az ajándékozás is lehet kreatív!

Az oldal tetejére