Facebook Pixel
Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.creativetshirt.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.   Jóváhagyom
Menü

Pop Up Cube - Kirobbanó Meglepetés - Szülinapra Sebességkorlátozó Mintával

Ár:
3.990 Ft
Cikkszám: ct03927
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. december 02.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás

Egy vicces ajándék – de mi is ez pontosan?
 

Ez a Pop-Up Cube – a kirobbanó meglepetés. Na de vegyük is végig alaposan, mi ez valójában, és mit tud ez a különleges ajándék.

A Pop-Up Cube egy igazi újdonság a magyar piacon, eddig ilyet idehaza még nem láthattál.
Különlegessége az egyedi, több hónapos tervezésben rejlik, mely során egy trendi mintás dobozkából 3 kis kocka meglepetés "robban ki" - ugrik elő egy kis konfettivel. Ráadásul minden egyes ajándék, koncepcióval lett megalkotva, így a 3 dobozból mindig lesz egy aranyos grafikával ellátott darab, lesz egy szívhez szóló idézetes kocka és a legmenőbb, a feladat kocka, ahol egy kis feladat várja az ünnepeltet, mely kockát később emlékbe is eltehet. 

A kirobbanó meglepetés lényege, hogy olyan ajándékkal – vagy inkább nevezzük ajándékkísérőnek – leped meg barátodat, szerettedet, ami meghökkentő, váratlan és garantáltan mosolyt csal az arcára. A nem várt attrakciónak köszönhetően – ami a Pop-Up Cube doboz kinyitásával jár - nagy lesz majd a nevetés és emlékezetesség varázsolhatod az adott alkalmat.

pop up cube meglepetés

 

De mitől kirobbanó a meglepetés?
 

Ez egy igazán ötletes, kreatív, örömteli ajándék. Válassz egy alkalomhoz illő Pop-Up Cube dobozt, melyen a grafika és a felirat mindig igazodik az adott ünnephez, eseményhez.

Add át ezt a Pop-Up Cube dobozt annak, akinek ajándékba szántad. Mikor ő ezt kinyitja, 3 kocka fog kiugrani belőle, amire senki biztosan nem számít, főleg ha még sosem találkozott ezzel a vicces ajándék típussal. 

Ezek a belső kockák is az alkalomhoz illő mintát kaptak, minden egyes kocka tükrözi az adott eseményt, kivételes 

És ez még nem minden, a külső, téglalap alakú dobozban a 3 elfektetett kocka tetején még egy adag konfettit is elrejtettünk, mely színben alkalmazkodik a teljes grafikához, hogy még látványosabb és ünnepibb legyen a dobozbontás, amikor a benne lévő kis kockák kirepülnek belőle.

 

Milyen alkalmakra tudsz ajándékozni?
 

Az alkalmak és a dizájnok listája folyamatosan bővül, de már most számos eseményre, ünnepre tudsz választani ebből a vicces meglepetés ajándékból.

Az alábbi témákból választhatsz: Anyának, Apának, Legjobb Barátnak, Legjobb Kollégának, Gratulációra, Babaszületés esetén Kisfiúnak vagy Kislánynak, Lánybúcsúra, Legénybúcsúra, Szerelmednek, Névnapra, Csajos és Pasis Szülinapra, Elegánsabb Szülinapi Ajándéknak.

Mit érdemes tudni a külső és belső dobozok dizájnjáról?

Minden egyes meglepetés ajándék dobozán egyedi, saját tervezésű, trendi, a mai kor igényeinek megfelelő dizájnt alakítottunk ki. A lehető legalaposabb módon találtunk ki minden cuki design elemet, az ehhez kapcsolható megható üzenetet vagy idézetet és a meglepetésként érkező játékot tartalmazó harmadik kockát, melyet akár emlékbe is eltehet az ünnepelt.

Ezért is gondoljuk úgy, hogy ez egy kedves emlék lehet minden megajándékozott számára, azon felül, hogy egy hihetetlenül jó móka, amikor átadod és ő meg kibontja a meglepetést.

Paraméterek

Anyaga Papír.
Doboz mérete 12 cm x 6,5 cm x 2 cm.
Kockák Méretei 5,5 cm.
Minden doboz 3 különböző mintázatú meglepetés kockát rejt, a designhoz illeszkedő konfettivel.
Egyedi, saját tervezésű grafikák alapján. A grafika saját tulajdont képez.