Facebook Pixel
Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.creativetshirt.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.  
GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE! GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 15.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN! INGYENES SZÁLLÍTÁS 15.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN!
IRATKOZZ FEL ÉS HASZNÁLD AZ AJÁNDÉK 10%-OS KEDVEZMÉNY KUPONOD! IRATKOZZ FEL ÉS HASZNÁLD AZ AJÁNDÉK 10%-OS KEDVEZMÉNY KUPONOD!

Pop Up Cube - A Kirobbanó Meglepetés

Megérkezett a Pop-Up Cube, A Kirobbanó Meglepetés! Hogy mi is ez a vicces meglepetés ajándék pontosan? Egy olyan ajándék vagy inkább ajándékkísérő, amivel megnevettetheted a megajándékozottat. Szinte bármilyen alkalomra találsz ebből az ötletes ajándékból. Ha kinyitja a dobozt az ünnepelt, akkor 3 kocka ugrik ki belőle, melyek az alkalomhoz illő mintával és felirattal vannak ellátva, és mellé ráadásként még egy kis konfetti „felhő” is fogadja őt. Olyan meglepetés, amire nem számít, ami váratlanul éri, és egy jót nevethettek rajta. És ha kijátszottátok magatokat, akkor elteheti emlékbe ezt a vicces ajándékot, hogy mindig eszébe jussanak ezek a vidám percek.

Tovább olvasom >>>

Egy vicces ajándék – de mi is ez pontosan?

Ez a Pop-Up Cube – a kirobbanó meglepetés. Na de vegyük is végig alaposan, mi ez valójában, és mit tud ez a különleges ajándék.

A Pop-Up Cube egy igazi újdonság a magyar piacon, eddig ilyet idehaza még nem láttál. A kirobbanó meglepetés lényege, hogy olyan ajándékkal – vagy inkább nevezzük ajándékkísérőnek – leped meg barátodat, szerettedet, ami meghökkentő, váratlan és garantáltan mosolyt csal az arcára. A nem várt attrakciónak köszönhetően – ami a Pop-Up Cube doboz kinyitásával jár - nagy lesz majd a nevetés.

De mitől kirobbanó a meglepetés?

Ez egy igazán ötletes ajándék. Válassz egy alkalomhoz illő Pop-Up Cube dobozt, melyen a grafika és a felirat mindig igazodik az adott ünnephez, eseményhez.

Add át ezt a Pop-Up Cube dobozt annak, akinek ajándékba szántad. Mikor ő ezt kinyitja, 3 kocka fog kiugrani belőle, amire senki sem számít, aki még nem találkozott ezzel a vicces ajándék típussal.

Ezek a belső kockák is az alkalomhoz illő mintát kaptak, minden egyes kocka tükrözi az adott eseményt.

És ez még nem minden, a külső, téglalap alakú dobozban a 3 elfektetett kocka tetején még egy adag konfettit is elrejtettünk, hogy még látványosabb és ünnepibb legyen a dobozbontás, amikor a benne lévő kis kockák kirepülnek belőle.

Pop-Up Cube – milyen alkalmakra tudod beszerezni?

Az alkalmak és a dizájnok listája folyamatosan bővül, de már most számos eseményre, ünnepre tudsz választani ebből a vicces meglepetés ajándékból.

Az alábbi témákból választhatsz:

·         Best Friend – Legjobb Barátnak

·         Babaszületés – Kislánynak

·         Babaszületés – Kisfiúnak

·         Legjobb Anyukának

·         Legjobb Apukának

·         Gratulálok

·         Legjobb Kollégának

·         Lánybúcsúra

·         Legénybúcsúra

·         Névnapra

·         Szeretlek

·         Szülinapra Csajos

·         Szülinapra Pasis

·         Elegáns Szülinapra

·         Sebességkorlátozó Születésnapra

Mit érdemes tudni a külső és belső dobozok dizájnjáról?

Minden egyes meglepetés ajándék dobozán egyedi, saját tervezésű, trendi, a mai kor igényeinek megfelelő dizájnt alakítottunk ki.

A kiugró 3 kockán lévő dizájn mindegyike különböző. Általánosságban elmondható, hogy úgy állítottuk össze, hogy a 3 közül az egyik kedves, aranyos, barátságos külsőt kapott, a másik inkább az érzelmekre hat, egy-egy kedves, megható üzenettel vagy idézettel, a harmadik kockán lévő dizájnt pedig úgy alkottuk meg, hogy az valamilyen cselekvésre, aktivitásra szólít fel. Mint például egy babaszületéses Pop-Up Cube esetében azt kéri, hogy írd fel az esetleges babanév ötleteket rá.

Ezért is gondoljuk úgy, hogy ez egy kedves emlék lehet minden megajándékozott számára, azon felül, hogy egy hihetetlenül jó móka, amikor átadod és ő meg kibontja.

Összegezve…

A Pop-Up Cube – a kirobbanó meglepetés - tehát egy itthon még teljesen új, trendi, egyedi ajándék. Ráadásul nemcsak meglepetés, hanem egyúttal élményt is adsz vele, sőt a benne lévő apró feladatoknak köszönhetően egy kedves emlék is válik ebből a vicces ajándékból.

És az a jó benne, hogy nagyjából minden alkalmat lefed, és az ünnepek, alkalmak, események száma egyre csak bővül.

Tehát lehet ez egy vicces szülinapi ajándék, vicces babaváró ajándék, vicces ajándék nőknek, vicces ajándék férfiaknak, vicces ajándék a legjobb barátodnak, vicces ajándék szerelmednek, és még sorolhatnánk. De inkább nézd meg a kínálatot, és válassz kedvedre a kirobbanó meglepetések közül.

Rendezés:
Az oldal tetejére