Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.creativetshirt.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.  
GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE! GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN! INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN!

Vicces Lábtörlő

Egy vicces lábtörlő a bejáratodnál szuper egyszerű és szellemes módja lehet a vendégek sajátos köszöntésének.

Ezek nem hagyományos lábtörlők. Ezek igazi személyiséget tükröző lábtörlők. Tökéletesen hozzák funkcionalitásukat, vagyis ideálisak arra, hogy a vendégek lehúzhassák cipőikről a sarat, és tisztán tartsák az otthonod belső tereit.

Rendezés:

Nézz a lábad elé

Figyeld meg milyen szellemes feliratokkal rendelkeznek ezek a vicces lábtörlők, amelyek a humort többféle irányból, szójátékokkal, iróniával, felszólításokkal közelítik meg.

Míg a legtöbb lábtörlő vagy egyszerűen csúnya, vagy épp ellenkezőleg egy csipetnyi szépséget és kifinomultságot kölcsönöz környezetének, a tréfás lábtörlők kimondottan azoknak szólnak, akiknek van némi humorérzékük, és képesek akár saját magukon is nevetni.

A humor az egyik otthoni kedvenc

A humorérzék azt mutatja a környezet felé, hogy az ember jól érzi magát a bőrében, és azt is, hogy nem fél akár viccet csinálni önmagából. Ha otthonunkba egy bolondos lábtörlő vezet, az mindenképp azt mutatja a vendégeknek, hogy a humor szívesen látott dolog az otthonunkban.

Akár egy finom szóvicc, akár egy merész kijelentés mellett döntesz, ha olyan vicces lábtörlőket keresel, amelyek bárkit kuncogásra, nevetésre késztetnek, itt van néhány a legjobbak közül:

Ki gondolná, hogy egy vicces lábtörlő hasznos is lehet, főleg a nagy sietségben? A

“Kulcsok, Pénztárca, Telefon” lábtörlőn található óriási szöveg tréfás módon emlékeztet, hogy mit ne hagyjunk otthon.

Akik pedig szeretnék már jó előre leszögezni, hogy otthonukban ők az urak, ezt viccesen is nyomatékosíthatják egy “Az Én Otthonom. Az Én Zeném. Az Én Szabályaim.” feliratú lábtörlővel. 

Szeretnél egyszerűen és egyenesen a lényegre térni? Ha otthonodba a belépés engedélyhez kötött, az mókás például “Belépési Engedély: 1 Üveg Pezsgő” feliratokkal is jelezeted.

Legyen a Te ötleted, ami nevetést vált ki

Nem számít, milyen a humorérzéked, biztosan van olyan lábtörlő, amely Téged is és az ajándékozottat is megnevettet.

Ha nem találod, azt amit keresnél, a Creative T-shirtnél az ajándok mintáját vagy feliarát saját magad is megtervezheted, így a lábtörlő pont olyan jó lesz, mint amilyennek szeretnéd!

Dobd fel előszobádat vagy folyosót mókás lábtörlőinkkel, és üdvözöld vendégeidet stílusosan a szokványostól eltérően! A humoros lábtörlők már azelőtt mosolyt csalhatnak a látogatók arcára, mielőtt még átlépnének a bejárati ajtón.  
Az oldal tetejére