Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.creativetshirt.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.  
GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE! GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN! INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN!

Szülinapi Ajándékötletek - 1.rész

Amikor egy számunkra fontos személynek - rokon, barát, ismerős, kolléga, szomszéd - születésnapja van, akkor szinte biztos, hogy szeretnénk neki kedveskedni ebből az alkalomból, és meglepni őt egy szülinapi ajándékkal. Ez lehet valami apró figyelmesség vagy akár egy nagyobb ajándék is, egy a lényeg, hogy örömet szeretnénk szerezni a neki szánt születésnapi ajándékkal.
 

EGYEDI SZÜLINAPI AJÁNDÉK ÖTLETEK, SZOKATLAN MEGOLDÁSOKKAL!

Amikor egy számunkra fontos személynek - rokon, barát, ismerős, kolléga, szomszéd - születésnapja van, akkor szinte biztos, hogy szeretnénk neki kedveskedni ebből az alkalomból, és meglepni őt egy szülinapi ajándékkal. Ez lehet valami apró figyelmesség vagy akár egy nagyobb ajándék is, egy a lényeg, hogy örömet szeretnénk szerezni a neki szánt születésnapi ajándékkal.

Azonban nem megy mindig könnyen, hogy kitaláljuk, mi legyen az a bizonyos meglepetés, amivel megajándékozzuk őt. Lehet, hogy egyik évben könnyen jön az ötlet, hogy mi lehet a tökéletes ajándék, egy másik évben pedig csak törjük a fejünket, járjuk a boltokat, és mégsem találunk rá az igazira.

Erre a „problémára” és tanácstalanságra találsz megoldást, ha tovább olvasol, mert van néhány jópofa szülinapi ajándékötletünk, amelyekkel meglepheted az ünnepeltet. Találsz itt szülinapi ajándékokat férfiaknak és születésnapi ajándékot nőknek egyaránt.


Képeslap egy kis csavarral – a kaparós képeslap

Van, hogy csak valami aprósággal szeretnénk kedveskedni a szülinaposnak, hogy tudja, gondoltunk rá ezen a napon. Figyelmes gesztus lehet ebből az alkalomból egy képeslap, üdvözlőlap, amire írhatunk pár kedves szót, személyes üzenetet, néhány gondolatot és jókívánságot az ünnepeltnek.

De ha a képeslap okozta örömöt tovább szeretnéd fokozni, és ebből is valami különlegeset, nem mindennapit szeretnél választani, akkor ajándékozz szülinapi kaparós képeslapot. Hogy mi az a kaparós képeslap? Úgy működik, mint egy kaparós sorsjegy, csak itt a nyeremény nem egy bizonyos pénzösszeg, hanem néhány alkalomhoz illő idézet, üzenet. Nagy valószínűséggel ilyen extra képeslapot senki mástól nem fog kapni az ünnepelt.

kaparós képeslap családi ünnepekre, tuti meglepetés.


Pop Up Cube – a kirobbanó meglepetés

A képeslapnak egy még extrább, még különlegesebb alternatívája a Pop Up Cube, azaz a kirobbanó meglepetés. Ebből is találsz kimondottan szülinapi verziót a kínálatban.

De mi az a Pop Up Cube pontosan. Egy igazán ötletes, mondhatni meghökkentő ajándék vagy ajándékkísérő, amivel kortól és nemtől függetlenül bármelyik szerettedet meglepheted, legyen fiatal vagy idős, rokon vagy barát, kolléga vagy akár a szomszédod. A hatás garantált, ami nem más, mint először a csodálkozó, kíváncsi, értetlen tekintet, hogy mi is lehet ez, majd kibontás után az önfeledt nevetés. Mert amikor a megajándékozott kinyitja a dobozt, 3 kis kocka ugrik ki belőle, melyek mindegyike alkalomhoz illő mintával és feliratokkal van díszítve. Ez olyan váratlanul fogja érni őt, hogy először szóhoz sem jut, majd aztán kitör belőle a vidám kacagás. És kell-e ennél több, mint hogy az ajándékoddal vidámságot viszel a szülinapos napjába?


Egy közös program az ünnepelttel

Az egyik legnagyobb kincs, amit adhatsz, ha az idődet szánod a másikra, és közösen csináltok valami olyat, amiről tudod, hogy a szülinapos igazán örömét leli benne.

Mert ki mondta, hogy az igazi ajándék szülinapra csak valami fizikai jellegű dolog lehet? A közös élmény öröme akár sokkal tovább megmarad, és egy örök emléket szerzel ezzel az ünnepelt számára. Az sem baj, ha nem tudod kitalálni, mi legyen ez a közös program. Kérdezd meg tőle, mit szeretne csinálni. A te dolgod pedig csak a szervezés lesz. Lehet ez egy közös mozizás, egy közös pecázás, egy jó kis bowlingozás vagy akár egy kézműves foglalkozás, közös főzés és így tovább. Mindegy mi az, bármi lehet, a lényeg, hogy valami olyan legyen, amiben az ünnepelt igazán örömét leli és boldoggá teszi őt.

Az oldal tetejére