Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.creativetshirt.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.  
GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE! GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN! INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN!

Szülinapi Mintás Ajándék Pólók

Ha szülinap, akkor ajándék. Ha ajándék, akkor szülinapi póló. Ha szülinapi póló, akkor Creative T-Shirt. Mert nálunk nincs lehetetlen, hiszen rengeteg szülinapi póló minta közül választhatsz. Ha pedig ez a hatalmas szülinapi póló minta kínálat nem lenne elég, mert te valami másra vágysz, akkor sem hagyunk cserben. Bármit kívánhatsz, amit csak pólóra kívánni lehet, és mi elkészítjük neked, ráadásul szuper rövid határidővel. Így az ünnepelt valóban olyan szülinapi pólót kaphat ajándékba, ami az ő egyéniségéhez a leginkább passzol, illetve amilyet Te megálmodtál neki.

Rendezés:

Mi az az ünnep, amit a legtöbben ünnepelnek szerte a világon?

Hát persze, hogy a születésnap. Hiszen szülinapja mindenkinek van. És azért a legtöbben szeretik is megünnepelni azt, eltekintve persze néhány kivételtől.

De most foglalkozzunk azokkal, akik örömmel ünnepelnek születésnapot.

Ilyenkor összejön a család és a barátok, van torta, szülinapi dekoráció, esetleg lufi is, és persze ajándék. Mert ajándék minden szülinaposnak jár! Na de ilyenkor jön a kérdés, hogy vajon mi legyen az ajándék?

Mi legyen az ajándék?
 

Erre nem mindig egyszerű a válasz, mert ahhoz alaposan ismernünk kell a megajándékozottat, hogy tudjuk, milyen meglepetésnek örülne igazán. De a szülinapi ajándék ötletek között keresgélve te is rá fogsz jönni, hogy mi más lehetne jobb ajándék, mint egy vicces felirattal ellátott szülinapi póló.

Tapasztalataink szerint különösen gondot szokott okozni az ajándék kitalálása, ha férfi a megajándékozni kívánt személy. Mert egy pasinak mindig nehezebb ajándékot választani, főleg ha már minden jó ötletünket ellőttük a korábbi évek során. Na, ilyenkor jól bevethető ajándékötlet a születésnapi póló férfiaknak.

Végtelen pólóválaszték szülinapra
 

Kicsit úgy érezzük magunkat, mint Gombóc Artúr a csokoládékkal, csak mi a pólókkal vagyunk ilyen helyzetben.

Nálunk ugyan nincs lyukas csokoládé és szögletes csokoládé, de van születésnapi póló férfiaknak, szülinapi póló nőknek, és bőségesen válogathatsz a számtalan szülinapi póló minta variációk közül is.

Kerek évszámos feliratos pólók
 

De hogy továbbmenjünk, az évszámos póló remek választás, amikor kerek évfordulót ünnepelünk. Van itt szülinapi póló minta különböző évszámokkal. Úgy, mint póló 18. szülinapra, aztán póló 30. szülinapra, póló 40. szülinapra, póló 50. szülinapra…, és így tovább. Sorolhatnánk a végtelenségig, de a lényeg, hogy itt minden kerek évfordulóra találsz ajándékot. Vagy ha nem, akkor pedig elkészítjük.

Mert a kerek évszámokat méltó módon kell megünnepelni, így a pólóinkon is büszkén hirdetjük azokat. Hiszen ezek igazi mérföldkövek minden ember életében.

Na ugye, hogy tiszta Gombóc Artúr effektus? :)

De az sem akadály, ha épp nem kerek az évszám, és te mégis számos pólót szeretnél. Mi bármilyen számmal megalkotjuk neked a kiválasztott mintát, mert nem csak a 20 éveseké és a kerek évszámosoké a világ (Y)

Nyugi, nincs lehetetlen
 

KEEP CALM! Itt mindenki megtalálja az ízléséhez illő szülinapi póló mintát. Van itt vicces, viccesebb és még viccesebb.

Különböző színekben, miden méretben, és persze rengeteg mintavariációval. És ha valamit mégsem találsz, aggodalomra semmi ok, ne feledd, mi azt is elkészítjük neked.

Ugye, hogy már nem is olyan nehéz az ajándékválasztás?

Az oldal tetejére