Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.creativetshirt.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.  
GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE! GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN! INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN!

Dolgozz Nálunk!

Kreatív Pólónyomó - Mindenes :) pozícióba keresünk új munkatársat.

Nyugi, nem kell azonnal besz#rni a Mindenes szó láttán. Teljes relaxban végezzük el a feladatainkat és jó, ha te sem vagy az a mindenen stresszelő arc :) Szól a zene, légkondi van, emellett tömegközlekedéssel is jól megközelíthető műhelyünk a 3. kerületben. Tea és kávé vár rád, amennyi belédfér, a hangulat pedig olyan, mint a Creative T-shirt: bohókás, kellemes, lendületes, folyamatosan mosolygós és poénkodós. Ide nem jutott be se Brüsszel, se Feri, sem Gyuri, Se Vitya :) Ezektől mentes a hangulat.


Mi lenne a Te feladatod?

Elsőkörben a feladataid megtanulása. Segítünk, mindezt türelmesen és szeretjük ha kérdezel és meg akarod érteni a folyamatokat, mit miért is csinálunk. Főbb feladataid a pólók, pulcsik, kötények, kalapok, sapkák, bögrék elkészítése, a webshop rendelések előkészítése, összerakása, személyes vagy futárszolgálatnak átadása lenne. Vannak több tételes céges rendelések is, itt is várjuk segítségedet, kezdetben részfeladatokban. Emellett vannak adminisztratív feladatok is, illetve nagy előny, ha értesz a webshopon lévő termékek kezeléséhez is :) A rendszer pofonegyszerű, hidd el, csak akarni kell :) Nem kell attól tartanod, ha még nem dolgoztál ilyesmi gépekkel, nem az a lényeg, hogy 10 éve pólót nyomsz-e, hanem a hozzáállásod és az elhivatottságod legyen szimpatikus.

Milyen csapattagra is van szükségünk?

Fontos a lelkiismeretesség és a precizitás. Enélkül nem megy. Ha szereted a kreatív mintákat és azt, ha ezeket általad készítve 110%-os örömet tudunk okozni minden egyes vásárlónak, hiszen miattuk készítünk el minden ajándéktárgyat. Ezenfelül kell ehhez egy nagy adag humor is és egy nagy adag pozitív hozzáállás. 

Fontos számunkra, ha bírod a terhelést és szeretsz önállóan dolgozni, valamint vállalod a felelősséget. Sosem az a lényeg, ha hibázol, hiszen mi is sokszor elkövetünk belőle, de ezt ha vállalod és jól lekommunikáljuk az csak összekovácsolja a csapategységet. 

Legyél továbbá tisztelettudó és előzékeny a vásárlókkal szemben. Ez alap :) Mottónk az alábbi: inkább szakmailag legyél "alulképzett" de legyél egy jól nevelt, lelkiismeretes ember, mint fordítva, mert azt tanítani nem lehet már bizonyos kor felett :)

Mit kínálunk Neked?

Ez egy 4 órás munkakör, amiben maximálisan rugalmasak leszünk veled, ha valami miatt előbb el kell menned, nem fogunk puffogni sem kirúgni, ez nem a 90-es évek :) Türelmesek leszünk abban is, hogy betanulj, ráadásul remek hangulatban, zene mellett, légkondi mellett :) Műhelyünk a 3. kerületben van, így tömegközlekedéssel is eljutsz, de ha kocsival járnál, parkolókártyát is biztosítunk. Stabil munkahelyként, igyekszünk folyamatos fejlődést biztosítani Neked. Kávé és tea mindig vár rád a konyhánkban. :) Alkalmazottként kedvezőbb áron juthatsz hozzá az összes nálunk lévő ajándékhoz. Ez egy stresszmentes munkahely, így ha nyugalomra vágysz és vidámságra, akkor Téged keresünk. :)

Ne jelentkezz, ha....

A napod nagy részét a panaszkodás és a negativitás tölti el. Központi témában csak a politika, az infláció és egyéb általunk nem befolyásolható téma az, ami megmozgat. Ha megbízhatatlan vagy, nem vagy képes időben bejárni, ráadásul nem is érdekel ez az egész csak valami "átmeneti csak legyen valami" munkahelyet keresel. Ne húzzuk egymás idejét, felesleges. :)

Küldj fényképes önéletrajzot nekünk. Minden mást az első személyes interjún fogunk átbeszélni, az említett jó hangulatban :)

Az önéletrajzot küld el az info@creativetshirt.hu email címre. Ne tökölj, mert nem fogunk állandóan várakozni, Szeptember 21-ig várjuk a CV-ket.

Az oldal tetejére