Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.creativetshirt.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.  
GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE! GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN! INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN!

Ajándék Textil Táska Születésnapra

A születésnapi ajándék vászontáska egy igazi 2 az 1-ben meglepetés. Egyrészt új szintre emeli az ajándékcsomagolást születésnapra, hiszen ha erre a célra használod a vászontáskát, akkor végre olyan csomagolásban adhatod át az ünnepeltnek az ajándékát, ami nem végzi 2 percen belül a kukában.

Másrészt ez az ajándék vászontáska egy igazán hasznos kis „csomagolás”, hiszen nap mint nap használhatja majd a megajándékozott, és emellett még rendkívül tartós, praktikus, kis helyen elfér, és mindig kéznél lesz a bevásárlásnál.

És persze ezek az előnyös tulajdonságai akkor is megmaradnak, ha ajándékként, és nem csomagolásként tekintesz rá, és nem utolsó sorban még viccesek is a rajtuk lévő szövegeknek köszönhetően.

Rendezés:

Unod a sablonos szülinapi ajándékokat? Szeretnéd valami különlegessel és egyben hasznossal meglepni az ünnepeltet születésnapja alkalmából? Akkor a születésnapi ajándék vászontáska a neked való választás.

Hiszen ez egy olyan meglepetés, ami a mindennapokban is jól kihasználható, hiszen vásárolni mindenki szokott, de emellett humoros és nem mindennapi.

Hölgyeknek, uraknak, fiataloknak és idősebbeknek, egyszóval bárkinek szuper ajándék lehet egy ilyen praktikus meglepetés, mint amilyen a születésnapi vászontáska.

 

Extra tipp: ha a születésnapi vászontáska mellett más ajándékkal is megleped az ünnepeltet, akkor a táskát használhatod ajándékcsomagolásként is, ebbe kerülhet a többi meglepetés. És így nem kell a csomagolásra külön költened, ami a kibontás után úgyis a szemetesben végezné. És milyen menő egy olyan ajándékot átadni, ami kívül-belül ajándék.

A születésnapi ajándék vászontáska jellemzői

  • Többféle mintával és humoros felirattal is megvásárolhatod kerek és mérföldkőnek számító évszámokkal, de akár évszám nélkülit is találsz a kínálatban.
  • Van 18., 20., 30., 40., 50., 60., 70. és még 80. szülinapra is ezekből a vászontáskákból.
  • Ahogy a számok, úgy a színek tekintetében sem fukarkodtunk, hiszen egy-egy adott mintánál te választhatod ki, hogy milyen árnyalatban készítsük azt el neked.
  • A klasszikus színek mellett – mint például a fekete vagy a fehér - találsz olyan extrább divatszíneket is, mint a pink vagy a türkiz.
  • Az ajándék vászontáskák mérete: 42 x 38 cm.
  • Anyaga: 100% pamut.
  • Hosszú füleinek köszönhetően akár vállon is hordható.

Miért hasznos meglepetés a születésnapi ajándék vászontáska?

 

A legkézenfekvőbb szempont az, mert bevásárlótáskára mindenkinek szüksége van. Mindannyian járunk boltba meg vásárolni, legyen az élelmiszer, ruha vagy illatszer, és ilyenkor jól fog jönni, hogy csak előkapja a megajándékozott a vászontáskát, nem kell feleslegesen eldobható zacskókat vásárolni. És még a környezetet is óvjuk ezáltal.

És az sem mellékes, hogy kis helyen elfér, összehajtogatva akár még zsebre is tudjuk tenni, így mindig magunknál tudjuk tartani, és szükség esetén biztosan kéznél lesz, csak előkapjuk, és már pakolhatunk is.

Nagyon jól pakolható, sok minden belefér, szóval joggal állíthatjuk, hogy ennél hasznosabb szülinapi ajándékot nehezen tudnánk elképzelni.

És a végére egy praktikus jótanács:

Ha szeretnéd sokáig megőrizni a szülinapi vászontáskán lévő minta szépségét, akkor csakis kifordítva mosd ki a táskát.
Az oldal tetejére