Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.creativetshirt.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.  
GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE! GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN! INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN!

Szülinapi Ajándékötletek - 2.rész

Amikor egy számunkra fontos személynek - rokon, barát, ismerős, kolléga, szomszéd - születésnapja van, akkor szinte biztos, hogy szeretnénk neki kedveskedni ebből az alkalomból, és meglepni őt egy szülinapi ajándékkal. Ez lehet valami apró figyelmesség vagy akár egy nagyobb ajándék is, egy a lényeg, hogy örömet szeretnénk szerezni a neki szánt születésnapi ajándékkal.
 

EGYEDI SZÜLINAPI AJÁNDÉK ÖTLETEK, AMIRE MAJD SENKI NEM MONDJA, HOGY UNCSI

Amikor egy számunkra fontos személynek - rokon, barát, ismerős, kolléga, szomszéd - születésnapja van, akkor szinte biztos, hogy szeretnénk neki kedveskedni ebből az alkalomból, és meglepni őt egy szülinapi ajándékkal. Ez lehet valami apró figyelmesség vagy akár egy nagyobb ajándék is, egy a lényeg, hogy örömet szeretnénk szerezni a neki szánt születésnapi ajándékkal.

Azonban nem megy mindig könnyen, hogy kitaláljuk, mi legyen az a bizonyos meglepetés, amivel megajándékozzuk őt. Lehet, hogy egyik évben könnyen jön az ötlet, hogy mi lehet a tökéletes ajándék, egy másik évben pedig csak törjük a fejünket, járjuk a boltokat, és mégsem találunk rá az igazira.

Erre a „problémára” és tanácstalanságra találsz megoldást, ha tovább olvasol, mert van néhány jópofa szülinapi ajándékötletünk, amelyekkel meglepheted az ünnepeltet. Találsz itt szülinapi ajándékokat férfiaknak és születésnapi ajándékot nőknek egyaránt.


Egyedi és egyben hasznos szülinapi ajándékok

Vannak olyan egyedi születésnapi ajándékok, amelyek nemcsak hogy szépek, mutatósak, de hasznosak is. Ha ilyen ajándékkal leped meg az ünnepeltet, akkor nem kell attól tartanod, hogy valami felesleges, használhatatlan kacatot adsz ajándékba. Ilyen hasznos ajándék akár egy szülinapi bögre, amiből reggelente a kávéját, teáját kortyolhatja el az ajándékozott. Vagy ha szeret a konyhában sürögni-forogni, akkor lepd meg őt egy szülinapi köténnyel. De éppúgy hasznos szülinapi ajándék egy születésnapi mintás póló is, hiszen pólót mindenki hord. Ha nem is az utcán fogja hordani, de alváshoz, edzéshez mindig jól jön egy új póló. De itt még nincs vége. Akár egy praktikus szülinapi vászontáskával is megajándékozhatod az ünnepeltet, amit majd használni tud minden egyes bevásárlásnál.


Főzd vagy süsd meg a kedvencét

Mi lenne, ha megfőznéd neki a kedvenc ételét? Vagy sütnél neki egy szülinapi tortát a kedvenc ízében? Ezek éppúgy kedves és figyelmes szülinapi ajándékok, még ha nem is valami olyasmi, amit becsomagolhatsz és masnival átköthetsz. Bár ha jól belegondolok, akár még ez is megoldható.


Egy üveg finom borocska a kedvencéből - egy kis extrával

Senkit nem akarunk alkoholfogyasztásra buzdítani, de talán abban egyetértünk, hogy egy pohár jófajta bor egy születésnap alkalmával még belefér. Ha az ünnepelt kedveli a finom borokat, akkor lepd meg őt a kedvencével, és koccintsatok egyet közösen az egészségére – akár az általad készített ünnepi ebéd vagy vacsora elfogyasztása után.

De mit szólsz ahhoz, ha azt mondom, hogy ezen is csavarhatsz még egyet? Öltöztesd ünnepi „köntösbe” az ajándékba szánt bort, szerezz be ehhez egy szülinapi üvegpólót. Így ha az ajándék itóka már el is fogyott, valami emlék mégis marad a szülinapi ajándékból.

Extra tipp: ezek az üvegpólók nemcsak borosüvegre jók, más itallal, akár egy üdítősüveggel is jól működnek.


Vidám szülinapi kiegészítők

Az olyan vidám szülinapi kellékek, mint egy szülinapi kitűző, szülinapi kalap, sapka vagy egy születésnapi nyakkendő igen népszerűek, és a legtöbb ünnepelt örömmel viseli ezeket a születésnapján, szülinapi buliján. És hát miért fosztanád meg ettől az élménytől az ünnepeltet. Szerezz be néhányat ezekből a mókás kellékekből, hadd lássa mindenki már messziről, hogy ki az ünnepelt.

És még egy szuper szülinapi kiegészítő ötlet, ha az ünnepelt bevállalós és nem az a sértődős fajta. A szülinapi torta felvágása előtt köss a nyakába egy születésnapi mintás pártedlit – csak a móka kedvéért.


Do It Yourself! – Azaz: Csináld magad!

A végére pedig egy igazi jolly joker ajándékötletet hagytunk, mert hát mi lehetne személyesebb egy saját készítésű ajándéknál? Ha a szülinapos szereti és értékeli az ilyen jellegű meglepetéseket, illetve érzel magadban egy kis kreativitást ahhoz, hogy te magad készíts ajándékot neki, akkor egy percig se gondolkodj, csak csináld! :) Legyen az bármi, ha te magad készíted, akkor annak garantált sikere lesz.

Ha pedig idáig jutottál az olvasásban, akkor mostanra már biztosan nem vagy tanácstalan abban a kérdésben, hogy mi legyen az ajándék a szülinapos számára. Legyen ő egy jóbarát, családtag, egy munkatárs vagy egy ismerős, szerezz neki örömet a születésnapján egy kedves meglepetéssel.

Az oldal tetejére