Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.creativetshirt.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.  
GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE! GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN! INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN!

A Legtutibb Lánybúcsús Kellékek

EGY HELYEN A LÁNYBÚCSÚS KELLÉKEK

 

Ha lánybúcsúra készülsz, akkor biztosan már azon is elgondolkodtál, hogy mivel lepd meg a menyasszonyt ebből az alkalomból, mi lenne a tökéletes lánybúcsú ajándék, és hogy ezen kívül milyen alkalomhoz illő kellékekkel tehetnéd még emlékezetesebbé ezt a különleges eseményt.

Ha lánybúcsúra ajándékot keresel, ma már a lehetőségek tárháza végtelen, de sokszor éppen a bőség zavara okozza a bizonytalanságot, hogy mi lenne a legjobb választás.

Ha még tanácstalan vagy a döntésben, akkor adunk néhány tuti tippet, amivel garantáltan nem nyúlhatsz mellé.

Egy oltári lánybúcsús póló a menyasszonynak?

Az egyik legnépszerűbb kiegészítő lánybúcsú alkalmából a lánybúcsús póló, és egyben ez egy tökéletes ajándék lánybúcsúra. Hogy miért? Mert számtalan változatos, vicces, személyre szabható mintával elérhető, és vele egy olyan meglepetést ajándékozol a menyasszonynak, amit a lánybúcsúja estéjén viselhet is. Így meg van oldva az alkalomhoz illő öltözet – legalábbis annak egy része.

A minták és feliratok pedig valóban annyira változatosak és sokszínűek, hogy itt tényleg minden egyéniséghez és ízléshez találsz tökéletes darabot.

Lehet akár kicsit merészebb, pajkosabb, viccesebb vagy éppúgy visszafogottabb, letisztultabb darab, akár egy klasszikus vagy modern változat. És még a lélekben örök gyermek menyasszonyoknak is találsz tökéletesen „mesés” darabot.

Színek tekintetében pedig aztán tényleg nem lehet panasz. Mert nincs olyan árnyalat, amiben ne találnál megfelelő lánybúcsús pólót.

Lepd meg a menyasszonyt egy hozzá leginkább passzoló lánybúcsús pólóval, válaszd ki a legjobban hozzáillőt a több tucat lehetőség közül, és ha vége a lánybúcsúnak, marad egy kézzel fogható emléke is erről a felejthetetlen estéről.

Egy-egy szupcsi lánybúcsús póló a lánycsapat minden tagjának

Bizony ám, nemcsak a menyasszonyra gondoltunk lánybúcsús póló tekintetében. Hiszen a lánycsapat többi tagjának is „illik” alkalomhoz illő öltözetben megjelenni ezen a jeles eseményen. Nemcsak hogy illik, nekik is kijár egy kis extra egy ilyen kivételes napon. És mi lehetne erre tökéletesebb választás, mint egy lánybúcsús póló. Na persze nem pont ugyanolyan, mint a menyasszonyé - bár ha szeretnétek, választhattok egységes mintát mindannyian. De van rengeteg olyan pólófajta is a választékban, amelyek kifejezetten a lánybúcsús csapat tagjainak készültek.

Azon sem érdemes aggódni, hagy vajon sikerül-e egyet kiválasztani a sok szín és minta közül, ami az összes lánynak ugyanúgy elnyeri a tetszését. Mert mi van akkor, ha mindenki kiválasztja az ő személyes kedvencét, és abban jelenik meg a bulin?


Egy páratlan, egyedi póló a lánybúcsúra – ahogyan te elképzelted

És akkor itt még nincs vége a lehetőségeknek a lánybúcsús pólók tekintetében. Mert most jön az egyik legjobb.

Egyedi lánybúcsú pólót szeretnél a menyasszonynak vagy a lánybúcsú csapat összes tagjának a saját elképzeléseid szerint? Nem szeretnél a kész minták közül választani? Vagy azt szeretnétek, hogy olyan felsőtök legyen, amilyen senki másnak nincs? Semmi akadálya!

Legyen az egy különleges minta, egy közös mottó vagy valami „belső poén”, ezek mindegyike könnyedén rávarázsolható egy pólóra, aminek még a színe is szabadon választható.

Igazán csajos és garantáltan feltűnő kiegészítők lánybúcsúra

 

De a pólónál nem érdemes megállni, a lánybúcsús ajándékoknak és kiegészítőknek itt még nincs vége. Kell mellé néhány igazán figyelemfelkeltő és az alkalomhoz tökéletesen illő kiegészítő is. Úgy, mint egy lánybúcsús fejdísz, korona, fátyol vagy akár egy lánybúcsús vállszalag, mint amilyet a szépségkirálynők viselnek az eredményhirdetéskor. Mert kevés olyan alkalom van, amikor ilyen extra és különleges „díszekben” pompázhatunk, ezért érdemes kihasználni ezeket a kivételes lehetőségeket.

Lánybúcsú nyakkendők

Egy lánybúcsús nyakkendő is kitűnő választás, ha alkalomhoz illő, és meglehetősen feltűnő kiegészítőt keresel a menyasszony számára. Igen, a lányok is hordhatnak nyakkendőt, bár a hétköznapokon valóban nem jellemző, de éppen ezért érdemes beszerezned egyet, ha valami kirívót keresel. Egy lánybúcsús nyakkendővel a nyakában aztán tényleg garantáltan magára vonja majd mindenki figyelmét, ami jól jön akkor, ha egy szórakozóhelyen ünnepeltek. Nemcsak, hogy nem téveszthetitek majd szem elöl a menyasszonyt, de talán még egy-két italra is meghívást kaphat.

A lánybúcsús nyakkendő abban az esetben is jó ajándék lehet, ha a lánybúcsús póló nem jöhet szóba, mert tudod, hogy a menyasszony már kitalálta, mibe szeretne öltözni ezen az estén. A nyakkendőt akkor is tudja viselni, bármilyen ruhához felveheti.

Lánybúcsús tetoválás

Mit szólnátok egy közös tetkóhoz? Ami örök emlék a menyasszonynak és a csapat minden tagjának? Na jó, ez valóban elég merész ötlet, de akkor mit szólnátok egy lemosható lánybúcsús tetováláshoz? Az már belefér, nemde?

Szerezz be egy lemosható lánybúcsú tetoválás szettet, és „bélyegezzétek” meg egymást jól látható helyen. A merészebbek akár több ilyen tetoválást is elhelyezhetnek a testükön. Na jó, akkora merészség talán azért mégsem kell hozzá, hisz ahogy a neve is sugallja, ezek a tetoválások könnyen eltávolíthatók.

De legalább egy este erejéig jelképezi az összetartozásotokat, és nem mellesleg, jó móka lesz.

Egy igazán kirobbanó meglepetés - Pop Up Cube lánybúcsúra

Végezetül, de nem utolsósorban egy kedves és egyben vicces meglepetés, amivel megajándékozhatod a menyasszonyt lánybúcsúja alkalmából. Nem más ez, mint a Pop Up Cube.

De mi is ez a Pop Up Cube pontosan? Egy kirobbanó meglepetés dobozka, ami 3 kockát rejt magában – alkalomhoz illő mintával és feliratokkal. Ezek a kockák meglepetésszerűen kiugranak a dobozból annak kinyitásakor néhány konfetti kíséretében. Ez ám az igazi váratlan meglepetés :)

A lánybúcsús Pop Up Cube mintája és felirata jól illeszkedik az alkalomhoz, azaz magához a lánybúcsúhoz.

Ez egy kedves emlék a menyasszony számára, amit bármikor újra elővehet, ha nosztalgiázni támad kedve. Biztosan bekerül majd ez is a lánybúcsús emlékdobozába a többi lánybúcsús kinccsel együtt.

Az oldal tetejére