Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.creativetshirt.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.  
GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE! GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN! INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN!

Ajándékötletek Nagypapáknak

Rendezés:

Kötények a család  főszakácsának

A nagypapák gyakran a családi összejövetelek mesterszakácsai. Egy személyre szabott kötény, amelyen „A Család főnöke” vagy „Te vagy a legjobb szakács” felirat olvasható, tökéletes ajándék lehet és ezek a kötények nemcsak praktikusak, hanem büszkeséget és örömet is okoznak minden egyes használatkor.

Stílusos és kényelmes pólók

A pólók sosem mennek ki a divatból, és a nagypapák is szeretik őket. Válassz egy olyan pólót, amelyen a „Legmenőbb nagypapa” vagy „Nyugdíjas, de még mindig a csúcson” felirat díszeleg. Ezek a pólók nemcsak kényelmesek, hanem a nagypapa humorérzékét is visszaadják.

A reggeli társ egy saját bögre

Egy bögre, amelyen a „Világ legjobb nagypapája” vagy egy kedves családi fotó szerepel, minden reggel vagy este meghitt pillanatokat szerezhet kávézás vagy teázás közben. Egy ilyen bögre tökéletes ajándék a nagypapáknak.

Baseball sapkák a fiatalos nagypapáknak

A baseball sapkák nemcsak a nap ellen védenek, hanem fiatalos stílust is kölcsönöznek. Egy sapka, amelyen „Nagypapa zóna” vagy „Horgászat mestere” felirat van, biztosan nagy sikert arat és szívesen viseli majd minden alkalomkor.

Oscar díj replika

Végül de nem utolsósorban, az Oscar-díj formájú ajándékokról is érdemes szót ejteni. Egy szobor, amelyen „A család legjobb színésze” vagy „Életműdíj a legjobb nagypapának” felirat szerepel, igazán különleges ajándék lehet. Ez a díj nemcsak vicces, hanem megható is és garantáltan a nagypapából a család sztárja lesz.

Ezek az ajándékok tökéletesen kifejezik a szeretetet és a tiszteletet, amit a nagypapák érdemelnek. Nemcsak hasznosak, hanem személyesek is, és minden használatkor emlékeztetik őket arra, mennyire fontosak a család számára.

Az oldal tetejére