Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.creativetshirt.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.  
GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE! GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN! INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN!

Ajándékötletek Valentin-napra!

Február 14, azaz Bálint nap, de jelenleg a legelterjedtebb elnevezése: Valentin-nap!

Valószínűleg sokan nem is tartják ezt az "ünnepet" számon, de az is biztos, hogy rengetegen ünneplik is. Ilyenkor párunkat, kedvesünket, feleségünket, férjünket lepjük meg valami kedvességgel, kifejezve szerelmünket.

Ötletes ajándékok Valentin napra!

Február 14, azaz Bálint nap, de jelenleg a legelterjedtebb elnevezése: Valentin-nap!

Valószínűleg sokan nem is tartják ezt az "ünnepet" számon, de az is biztos, hogy rengetegen ünneplik is. Ilyenkor párunkat, kedvesünket, feleségünket, férjünket lepjük meg valami kedvességgel, kifejezve szerelmünket.
Na de milyen ötletekkel, tippekkel, ajándékötletekkel, újdonságokkal tudod ezt megtenni. Hiszen évről évre sokaknak nehéz megújulni, a korábbi meglepetésekkel sem szeretnél újra és újra előállni. Talán ez a kis lista segít Neked ebben és találsz valami olyat, amit eddig még nem próbáltál. 

Ajándékötletek Valentin napra

1. Egy szál virág - Igen, talán ez a leggyakoribb, mégis nincs az a hölgy, aki ne tudna ennek örülni az év bármelyik pillanatában.
Igazán stílusos ilyenkor a vörös rózsa, akár csak magában, de ilyenkor már lehet a Jácinttól kezdve a nem vágott virágokon át rengeteg alternatívát találni a virágosoknál.

2. Csokoládé, minden mennyiségben - az édesség és a virág éveken keresztül kéz a kézben érkezett ezen a napon. Egy finom csokival szó szerint le lehet kenyerezni bárkit, legyen az nő vagy férfi. Véleményünk szerint az előző pontot kombinálnánk ezzel és így mindenképpen sikeres lesz a küldetés.

3. Egy habos, forró fürdő - úgy ám, előnyben azok, akik káddal is rendelkeznek, hiszen egy finom habfürdővel, gyertyákkal és egy erre az alkalomra megpukkantott borral, egy meghitt estét varázsolhatsz a hétköznapokba. Egy kis beszélgetés, relaxálás közösen biztosan jót fog tenni mindkettőtöknek.

4. Vacsora, de Te készítsd - Természetesen nem mindenki bánik a fakanállal jól. De sokszor egyszerű receptekkel, vagy csak egy gusztusos hidegtállal, pár gyertyával, egy kis zenével meg is van a várva várt hatás. Hidd el nem kell Gordon Ramsay-nak lenni ahhoz, hogy ízeket varázsolj az asztalra.

5. Egy cuki ajándék - Egyre elterjedtebb ilyenkor valami cuki ajcsit beszerezni. Általánosságban ilyen egy közös kép keretben, vagy egy cuki bögre, vagy egy cuki póló. Ezek ráadásul megmaradnak, így a párod ha az év későbbi napjain rátekint mondjuk a bögrére amit kapott vagy minden reggel ebből issza a kávét, mindenképpen kellemes emlékeket csalsz majd elő.Tippek Bögrére>>>
Tippek Pólóra>>>

6. Csináld magad, kézzel is készíthetsz - Egy másik nagy mánia, a kézzel készített ajándékok. Ebben valóban szíved lelked is beleteheted, ráadásul a variációk és ötletek tárháza kifogyhatatlan. Lehet ez egy kis apró levél, amit a hűtőre mágnesezel, vagy valami komolyabb is, amit akár egy Pinterestről is leleshetsz.

7. Páros póló - Kétségtelen, hogy az elmúlt pár évben nagyon trendi lett a páros póló. Leginkább viccesek, és pontosan csak rólatok szól. Tudjuk, vannak akiknek ez tú mács :), de hidd el otthon, akár alvós pólónak is tök ötletes. 

Tippek Páros Pólóra>>>

8. Lufi, lufi, lufi - Amerikai trendnek indult, de ma már teljesen hétköznapi esemény, ha valaki születésnapra, névnapra, vagy csak úgy héliumos lufit kap. Nincs ez másképpen Valentin-napon sem, hiszen rengeteg szív alakú és témájú léggömb kapható ma már a piacon. Ráadásul nélünk is találsz, olyat is amit egyedi névvel látunk el Neked. Na ez a nem mindegy :)

Ötletek Lufira>>>

9. Szexi ruci - Evergreen, azaz Örökzöld. Itt főleg a pasiknak kedvezünk, hiszen bármennyire is romantikus egy két férfi lélek, egy jól eltalált ruci kombinációnak nincs az a férfi aki ellen tudna állni. Csajok, legyetek bátrak és merészek, elő a szexi fehérneműkkel.

10. Pasikra is gondoljunk - na igen, sok esetben a Valentin nap esetén a pasik igyekeznek a hölgyeket elkápráztatni, de azért van egy két apró ajándékötletünk, amivel finoman nekik is kedveskedhetünk. Akár egy piros masnival megkötött behűtött hideg sör, vagy bor vagy akár egy ilyen ötletes söralátét, amire az említett sört "tálalhatod". 

Pasis ajándékok>>>

Az oldal tetejére