Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.creativetshirt.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.  
GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE! GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN! INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN!

Kreatív szülinapi ajándékötletek

Egy születésnap az év egyik legjelentősebb napja nemcsak az ünnepelt, hanem a szerettei számára is. Ezen a napon többek között szülinapi ajándékokkal halmozzuk el az ünnepeltet. Maga az ajándékozás nemcsak a szülinapos, hanem az ajándékozó számára is örömet okoz, hiszen ez lehetőséget ad arra, hogy kifejezzük szeretetünket és azt, hogy az adott személy milyen fontos számunkra.

Kreatív szülinapi ajándékötletek

Egy születésnap az év egyik legjelentősebb napja nemcsak az ünnepelt, hanem a szerettei számára is. Ezen a napon többek között szülinapi ajándékokkal halmozzuk el az ünnepeltet. Maga az ajándékozás nemcsak a szülinapos, hanem az ajándékozó számára is örömet okoz, hiszen ez lehetőséget ad arra, hogy kifejezzük szeretetünket és azt, hogy az adott személy milyen fontos számunkra.

Azonban sokszor nehéz megtalálni a tökéletes szülinapi ajándékot, még akkor is, ha jól ismerjük a szeretett személyt. Éppen ezért, hogy a következő ajándékozásnál megkönnyítsük kicsit a dolgodat, vagyis hogy mi legyen a születésnapi ajándék, ajánlunk néhány kreatív szülinapi ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a szülinapos arcára.

És külön jó hír, hogy az itt említett ajándékötletek nemcsak születésnapkor, hanem szinte bármilyen más alkalomra is bevethetőek.

Személyes szülinapi ajándékok

A személyre szabott szülinapi ajándékoknak nincsen párja, hiszen ez valóban mindig az ünnepeltről szól és biztosan nagy örömet szerzünk vele. Ilyen személyes szülinapi ajándék lehet például egy fotókönyv vagy fotóalbum, amiben összegyűjtheted a közös élményeitekről készült fényképeket, és akár néhány kedves mondatot is írhatsz a fotók mellé, amellyel felidézhetitek a boldog pillanatokat. Egy ilyen ajándék örök emlék lesz az ünnepelt számára.

De éppoly személyes ajándék lehet egy saját készítésű meglepetés is a szülinapos számára. Ha van valamilyen kézműves technika, amiben jó vagy, akkor készíts valami szépet és egyedit neki. Szeretsz festeni? Készíts egy festményt, ami az ő stílusát is tükrözi, és amivel az otthonát díszítheti. Bármit alkothatsz, a lényeg, hogy hordozza magában a megajándékozott ízlését és személyiségét.

Élményajándékok születésnapra

Az élmények olyan ajándékok, amit a szülinapos soha nem fog elfelejteni, legyen szó akár egy közös kalandparkozásról, egy ejtőernyős tandemugrásról vagy egy autóversenyzős élményről. Ezek a típusú ajándékok különösen akkor kiváló meglepetések, ha a megajándékozott szereti az adrenalint.

Ha azonban inkább a nyugodtabb, visszafogottabb elfoglaltságokat kedveli, akkor egy koncertjegy, színházjegy, egy közös mozizás vagy akár egy kézműves workshop is szuper élményajándékok.

De azt gondolom mondani sem kell, hogy a szülinapi élményajándék kiválasztásánál is van egy fő szabály, amit érdemes betartani, ha valóban az örömszerzés a cél, mégpedig hogy az ajándék harmonizáljon az ünnepelt személyiségével, és így valóban élmény lesz számára a kapott program.

Humoros és egyedi szülinapi ajándékok

 

Most egy kicsit kanyarodjunk vissza a tárgyi ajándékokhoz, és ezen belül is a kreatív, vicces, egyedi születésnapi ajándékötletekhez.

A szülinapi póló egy olyan ajándék, ami talán bárki számára jó választás lehet, kortól és nemtől, érdeklődési körtől függetlenül. Hogy miért? Pólót mindenki hord. Ha máskor nem is, sportoláshoz, alváshoz, otthonra biztosan. És ugye, mennyivel jobb érzés egy olyan pólóba belebújni, amihez valamilyen érzelmi kötődésünk és szép emlékünk is kapcsolódik.

Választhatunk az ünnepelt számára évszámos szülinapi pólót, vicces mintás vagy feliratos pólót vagy valamilyen kedves szöveggel nyomtatott pólót.

Sőt, akár teljesen egyedi pólót is tervezhetünk neki. Így biztos lehetsz benne, hogy ilyen pólója senki másnak nem lesz.

De itt egy másik egyedi és vidám szülinapi ajándékötlet a szülinapi kötény, ha az ünnepelt szeret sütni-főzni vagy éppen a kertben grillezni. Mert aki szeret a konyhában sürögni-forogni, az biztosan boldogan viseli majd az ajándékba kapott egyedi mintával vagy vicces felirattal díszített szülinapi kötényt.

Szülinapi ajándékok a feltöltődés jegyében

 

Ezen belül olyan élményajándékokra gondolj, amelyekkel ellazulhat kicsit az ünnepelt. Ha ilyen jellegű ajándékot szánunk a szülinaposnak, akkor meglephetjük őt például egy masszázs kuponnal, egy wellness hétvégével vagy akár egy fürdőbelépővel is.

Szülinapi bögre

 

Még mindig kicsit a feltöltődéshez kapcsolódóan, bár egy kicsit más formában, de megemlíteném a szülinapi bögréket, mint egy remek ajándékötlet.

Ez is egy olyan dolog, amit a legtöbb ember nap mint nap használ, akár kávézós, akár teázós típus. És a kávézás vagy teázás rituáléja is egyfajta feltöltődést, felüdülést tud nyújtani a nap során.

A bögre egy hasznos ajándék, egyben fogyóeszköz, gyakran kézbe vesszük, de mennyivel jobban esik a forró ital egy olyan bögréből, amit szeretetből kaptunk.

Szülinapi kiegészítők ajándékba

 

Népszerűek és igen kedveltek az olyan ajándékok, amiket az ünnepelt viselni tud a születésnapján vagy a szülinapi partiján. Ez lehet például egy szülinapi kitűző vagy éppen egy szülinapi nyakkendő, esetleg egy szülinapi kalap.

Egyrészt ezek a szülinapi kiegészítők vidámságot csempésznek az ünnepbe, másrészt ünnepibbé és alkalmibbá varázsolják a szülinapos megjelenését.

De csak akkor ajándékozz ilyet, ha tudod, hogy az ünnepeltet nem feszélyezi az, hogy ezeket viselnie „kell”.

Ajándékkártya szülinapi ajándékba

 

Ha abszolút bizonytalan vagy abban, hogy mi legyen az ajándék vagy biztosra szeretnél menni, akkor az ajándékkártya lehet a megoldás.

Ha a szülinapos imád olvasni, akkor egy könyvesbolti kupon olyan ajándék, amivel nem nyúlhatsz mellé, mert egy könyvmoly számára nem létezik a túl sok könyv kifejezés.

Vagy ha van valamilyen hobbija az ünnepeltnek, akkor válassz egy olyan ajándékutalványt neki, ahol a hobbijához kapcsolódó kellékeket beszerezheti.

A születésnap egy különleges alkalom, amikor kifejezhetjük szeretetünket, és a szülinapi ajándékozás lehetőséget teremt arra, hogy örömet szerezzünk a szülinaposnak. Éppen ezért szánjunk kellő időt és energiát arra, hogy megtaláljuk az ünnepelt érdeklődési körének, vágyainak, hobbijainak, stílusának és személyiségének megfelelő születésnapi ajándékot.

Mindig emlékezzünk rá, hogy a születésnap nemcsak egy átlagos nap az évben, hanem egy remek alkalom arra, hogy ünnepeljünk és megajándékozzuk azokat, akik fontosak számunkra.

Az oldal tetejére