Tájékoztatunk, hogy a honlapunkon a felhasználói élményed fokozásának érdekében sütiket (cookie-kat) alkalmazunk. A www.creativetshirt.hu oldal használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed.  
GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE! GYORS KISZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉRE!
INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN! INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN!

Ajándék Apáknak nemcsak Apák napjára

Közeledik apák napja és szeretnéd édesapádat meglepni valami kedves ajándékkal? Vagy valamilyen más alkalomból keresel apukádnak ajándékot? De mindenképp olyan ajándékot szeretnél, ami csakis neki, vagyis kifejezetten apukádnak szól?

Ajándék apáknak nemcsak apák napjára

Közeledik apák napja és szeretnéd édesapádat meglepni valami kedves ajándékkal? Vagy valamilyen más alkalomból keresel apukádnak ajándékot? De mindenképp olyan ajándékot szeretnél, ami csakis neki, vagyis kifejezetten apukádnak szól?

Ha a fenti kérdések valamelyikére is igen a válaszod, akkor érdemes lesz tovább olvasnod, mert ebben a blogbejegyzésben összegyűjtöttünk néhány igazán fantasztikus apukás ajándékötletet, hogy segítsünk meglepni és boldoggá tenni őt egy különleges ajándékkal.

Apák napi ajándékozás

Az apák napja tökéletes lehetőséget nyújt számunkra, hogy kifejezzük szeretetünket és hálánkat édesapánk felé mindazért, amit ő tett értünk az évek során, amióta megszülettünk.

Apák napján a szereteten, a törődésen és az odafigyelésen felül szeretnénk valami különleges ajándékkal is meglepni őt, hogy ezzel még inkább éreztessük és tudassuk vele, hogy milyen fontos is ő számunkra, és hogy tudja, mennyire szeretjük őt.

Persze, nem az ajándék és a tárgyi dolgok a legfontosabbak, és nem ez az egyetlen módja a szeretetünk kifejezésének, de valljuk be őszintén, ajándékot adni jó érzés, és persze ugyanúgy jó érzés kapni is. Így az apák napi ajándékozás öröm annak, aki adja, és ugyanúgy öröm annak, aki kapja a meglepetést.

Apák napi élmény ajándék ötletek

 

Azt gondolom, hogy talán az egyik legszuperebb meglepetés és ajándék a közös program és az együtt töltött idő, legyen bármi is az alkalom, tehát akár apák napjára is. Egy közös élmény, amivel meglepheted apukádat, mindennél többet ér számára.

Itt minden olyan szóba jöhet, amiről tudod, hogy élvezné és hogy örömét lelné abban a bizonyos közös tevékenységben. Legyen az egy közös túrázás vagy a szabadban sütögetés, amelyek még pénzbe sem kerülnek, mégis hatalmas élmény.

Vagy jó program lehet egy mozizás, koncert, sportesemény, kiállítás, stb., ahova együtt mentek el. Utána beülhettek valahova enni egy jót, és így lesz alkalmatok megbeszélni a közösen átélt élményeket is.

Egyedi feliratos apák napi ajándékok

 

Ha valami kézzel fogható ajándék mellett tennéd le a voksodat, akkor pedig válogathatsz olyan apás ajándékok között, amelyek viccesek vagy éppen érzelmesek, de egytől egyig mind az apukáknak készültek. És hogy mik lehetnek ezek az apás ajándékok? Például:

·         egy humoros feliratú apukás kötény

·         vagy egy apás póló a világ legjobb apukájának,

·         esetleg egy apukáknak szóló felirattal vagy mintával díszített ajándék bögre.

Ezek az ajándékok ráadásul még hasznosak is, hiszen egy főzni szerető apukának jól fog jönni a konyhában egy új kötény, amit örömmel visel majd. A póló és a bögre pedig olyan ajándéktárgyak, amiket napi szinten használunk, így ezekből mindig jól jön egy újabb darab. És mennyivel kellemesebb egy olyan bögréből kortyolni a kávét, amire ha ránéz, mosolyra fakad, mert eszébe jut, hogy te választottad neki. Vagy ha felveszi a tőled kapott ajándék pólót, akkor egyből jobb kedvre derül, mert te jutsz róla eszébe.

Különleges ajándékok apák napjára

 

De választhatunk valami igazán különleges vagy humoros ajándékot is apák napjára. Ilyen lehet például egy vállszalag, amiből lehet kapni már kimondottan apáknak szóló változatot is, és mialatt ezt viseli, igazán mókás fotók készülhetnek róla vagy kettőtökről közösen. De akár egy apáknak szóló kitűző alkalomhoz illő felirattal vagy mintával is kedves ajándék lehet apukádnak. Vagy válassz neki egy feliratos apák napi baseball sapkát, ami nemcsak, hogy trendi, de mellette még a naptól vagy a hidegtől is megvédi, és amit biztosan büszkén fog majd felvenni és hordani.

„Hobbiajándékok” apák napjára

 

Ha apukádnak van valamilyen hobbija, kedvenc időtöltése, akkor a legjobb választás valami, ami ehhez a hobbihoz, tevékenységhez kapcsolódik. Mert egy ilyen apák napi ajándékkal garantáltan nem nyúlhatsz mellé.

Például ha szeret horgászni, akkor vehetsz neki a horgászathoz kapcsolódó kellékeket. Ha szeret sportolni, akkor pedig biztosan örülni fog egy új edzőcipőnek. Inkább olvasni szeret? Vedd meg neki azt a könyvet, amit kinézett magának vagy a kedvenc írója legújabb regényét. Ezekkel az ajándékokkal egyben szórakozást is nyújtasz neki.

Milyen alkalmakra lehetnek még jó ajándékok az „apás ajándékok”?

 

Mert hát ugye egy „apukás” mintával vagy felirattal ellátott ajándéktárgyat nemcsak apák napjára ajándékozhatunk édesapánknak, hiszen ezek a meglepetések más alkalmakkor is nagy örömet szerezhetnek neki. Ha például a születésnapjára szeretnéd megajándékozni valami kedves dologgal, akkor is bátran válogathatsz az apukáknak szóló ajándékok között, de ugyanez igaz, ha a névnapjára vagy mondjuk karácsonyra keresel valami igazán neki való meglepetést.

És van még egy alkalom, amikor biztosan bevetheted az apukás ajándékok valamelyikét. Ez az alkalom a „csak úgy”, azaz amikor valójában nincsen semmi ünnep, egyszerűen csak szeretnél neki kedveskedni, és váratlanul meglepni őt egy kis figyelmességgel.

Az apák napja fontossága nemcsak az apák számára, hanem az egész család számára is kiemelkedő. Ez az alkalom lehetőséget nyújt arra, hogy hálát adjunk az apáknak mindazért, amit értünk tesznek. Az apák napi ajándékok pedig segítenek abban, hogy ezt a hálát kifejezzük feléjük, hiszen az ajándékozás a szeretet és a törődés egyik kifejezési formája.

De az ajándékok mellett ne feledkezzünk meg arról sem, ami igazán fontos, vagyis a mindennapi figyelemről, törődésről és szeretetről sem.

De nem baj, ha ezek mellett az igazán értékes dolgok mellett egy kis mosolyt és derűt is csempészünk édesapánk életébe néhány kedves apák napi ajándék segítségével.

Az oldal tetejére